Tuotteet

Lankkupöytä

Yksilöllinen Mystipuun valmistama lankkupöytä tehdään asiakkaan mittojen ja tarpeen mukaan. Kotimaisesta jalopuusta valmistettu lankkupöytä on ekologinen ja kestävä vaihtoehto. Lankkupöydän kanteen voidaan valita luonnonreunainen ja eläväinen puu, jossa on voimakkaat syyt ja paljon puun omaa persoonallista karaktääriä.

Leikkuulaudat

Design by Mystipuu tuotteita ovat mm. leikkuulaudat ja -lankut, joilla kotiin voi tuoda palasen luonnon omaa kauneutta. Tuotteen luonnetta pyritään korostaa kaikin tavoin. Luonnolliset tuotteet sopivat monenlaiseen sisustukseen, kestävät aikaa ja käyttöä. Niillä saa aikaan kauniin kattaukseen.

Tuotteet tehdään pääosin itse jalostetusta ekologisesta lähipuusta pienessä verstaassa ilman automatiikkaa. Materiaali on persoonallista ja jokainen tuote on yksilö. Puinen leikkuulauta on pitkäikäinen ja kestää käyttöä sekä huoltoa. Siihen voi tehdä pinnan uudestaan useita kertoja ja jopa muuttaa kokoa jälkeen päin.

Huonekalut

Mystipuun valmistamat muut puiset tuotteet tuovat kotiin luonnollisia kuvioita ja värejä. Suosittuja tuotteita ovat mm. laatikkohyllyt, jotka ovat edullinen ja helposti muokattavissa oleva vaihtoehto isolle hyllykölle.

Materiaali

Yksilölliset käsintehdyt Mystipuun tuotteet tehdään pääosin lähellä kasvaneesta, itse kaadetusta ja ilmakuivatusta suomalaisesta puusta. Materiaali on ekologista, kestävää ja monikäyttöistä. Puita ei ole kaadettu minua varten. Esimerkiksi suurin osa pihlajasta on kaadettu pihojen hoidon yhteydessä. Ne olisi menneet polttoon tai jätteeksi. Materiaalia on kertynyt pikkuhiljaa usean vuoden ajalta.

Mystipuun tuotteissa käytetään mm. koivua, pihlajaa, tuomea, raitaa ja omenapuuta. Ne ovat aitoja pohjolan jalopuita ja hyvin elinvoimaisia Suomessa. Suurin osa materiaalista on paikallisesti (Kokkola) kasvaneista puista lähtöisin.

Kiinnostaako?

Ota rohkeasti yhteyttä!