Tuotteet

Leikkuulaudat

Design by Mystipuu tuotteita ovat mm. leikkuulaudat ja -lankut, joilla kotiin voi tuoda palasen luonnon omaa kauneutta. Tuotteen luonnetta pyritään korostaa kaikin tavoin. Luonnolliset tuotteet sopivat monenlaiseen sisustukseen, kestävät aikaa ja käyttöä. Niillä saa aikaan kauniin kattaukseen.

Tuotteet tehdään pääosin itse jalostetusta ekologisesta lähipuusta pienessä verstaassa ilman automatiikkaa. Materiaali on persoonallista ja jokainen tuote on yksilö. Puinen leikkuulauta on pitkäikäinen ja kestää käyttöä sekä huoltoa. Siihen voi tehdä pinnan uudestaan useita kertoja ja jopa muuttaa kokoa jälkeen päin.

Huonekalut

Mystipuun yksilölliset huonekalut sekä pienpuutyöt tehdään asiakkaan mittojen ja tarpeen mukaan. Lankkupöydän kanteen voidaan valita luonnonreunainen ja eläväinen puu, jossa on voimakkaat syyt ja paljon puun omaa persoonallista karaktääriä.

Materiaali

Yksilölliset käsintehdyt Mystipuun tuotteet tehdään pääosin lähellä kasvaneesta, itse kaadetusta ja ilmakuivatusta suomalaisesta puusta. Materiaali on ekologista, kestävää ja monikäyttöistä.

Mystipuun tuotteissa käytetään mm. koivua, pihlajaa, tuomea, raitaa ja omenapuuta. Ne ovat aitoja pohjolan jalopuita ja hyvin elinvoimaisia Suomessa.

Kiinnostaako?

Ota rohkeasti yhteyttä!